Doedag en infodag 7 maart 2020

Iedereen is welkom om kennis te maken met (de werking van) onze nieuwe school!

DOEDAG voor leerlingen van het 6de leerjaar: Je schrijft je in voor een volledig namiddagprogramma. Je start om 13u., neemt in groepsverband aan een aantal activiteiten deel om zo de school en de verschillende modules te leren kennen. De DOEDAG eindigt om 17u. Opgelet, hiervoor moet je op voorhand inschrijven via www.kobos.be!

INFODAG voor ouders, leerlingen en andere bezoekers: Doorlopend van 13u. tot 17.30u.

Je krijgt doorlopend info omtrent de praktische werking op onze school, de inhoudelijke aanpak, leerlingenbegeleiding … Uiteraard is iedereen ook welkom in onze cafetaria. Hiervoor hoef je je niet op voorhand in te schrijven.

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor het eerste jaar gebeuren digitaal. Alle info vind je in dit document.

Dag van inschrijven: woensdag 13 mei tussen 15u.-20u. na afspraak.
Let op! Enkel voor zij die een ticket hebben ontvangen. Je dient je eerst aan te melden (zie hierboven).