Inschrijvingen

De capaciteit voor schooljaar 2020-2021 voor het eerste jaar A werd vastgelegd op 280, voor het eerste jaar B op 12.

De inschrijvingen voor het eerste jaar gebeuren digitaal via een aanmeldsysteem. Alle info vind je in dit document.

Aanmelden kan van 30 maart 2020 vanaf 14 uur tot en met 24 april 2020 14 uur via https://aanmelden.school

Degenen die een ticket ontvangen hebben, kunnen inschrijven op woensdag 13 mei tussen 15 uur en 20 uur na afspraak.

Doedag en infodag 7 maart 2020

Iedereen is welkom om kennis te maken met (de werking van) onze nieuwe school!

DOEDAG voor leerlingen van het 6de leerjaar: Je schrijft je in voor een volledig namiddagprogramma. Je start om 13u., neemt in groepsverband aan een aantal activiteiten deel om zo de school en de verschillende modules te leren kennen. De DOEDAG eindigt om 17u. Opgelet, hiervoor moet je op voorhand inschrijven via www.kobos.be!

INFODAG voor ouders, leerlingen en andere bezoekers: Doorlopend van 13u. tot 17.30u.

Je krijgt doorlopend info omtrent de praktische werking op onze school, de inhoudelijke aanpak, leerlingenbegeleiding … Uiteraard is iedereen ook welkom in onze cafetaria. Hiervoor hoef je je niet op voorhand in te schrijven.