1 month ago
RINGtv

Ze zijn terecht trots met hun prijs, de leerlingen en directie van het Sint-Theresiacollege in Kapelle-op-den-Bos. Straks zie je hen aan het woord in ons nieuws!

1 month ago
Leerlingen winnen 3.000 euro met opmerkelijk filmpje: “In een minuut besef je wat racisme teweeg brengt bij slachtoffers”

Het Sint-Theresiacollege uit Kappelle-op-den-Bos kreeg van Unia een cheque van 3.000 euro voor de video die ze maakten tegen racisme. Daarmee zal de school...

1 month ago
ORBIT vzw

Onze leerlingen van de VOP groep "Me You and Everyone We Know" wonnen de wedstrijd #GeefMe1Minuut van Unia. 106 klassen zonden een video in voor deze wedstrijd. Proficiat!

Proficiat Sint-Theresiacollege uit Kapelle-op-den-Bos. Hun video over structureel racisme kaapte de prijs weg voor de wedstrijd #GeefMe1Minuut van Unia. ORBIT was jurylid en stemde voor de ... See more

1 month ago
Geef me 1 minuut!

Onze leerlingen van de VOP groep "Me You and Everyone We Know" wonnen de wedstrijd #GeefMe1Minuut van Unia. 106 klassen zonden een video in voor deze wedstrijd. Proficiat!

Een 1-minuut campagnefilm tegen racisme, gemaakt door leerlingen van de 3de graad.

1 month ago
Leerkracht Aardrijkskunde, STEM, Wiskunde

Op zoek naar een leerkracht Aardrijkskunde, STEM, Wiskunde vanaf 16/03/20

Voor een tijdelijke vervanging vanaf 16 maart 2020 zijn we op zoek naar een voltijds leerkracht. Het betreft een opdracht 11/21 aardrijkskunde, 4/21 wiskunde en 8/22 STEM. De vervanging duurt ... See more

« 2 of 2 »
Meer nieuwtjes
Openingsuren

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
van 08.00 uur tot 17.00 uur

woensdag
van 08.00 uur tot 14.00 uur

Wat vinden zij van het STK?
Nederlands is mijn passie. Die passie wil ik overbrengen op mijn leerlingen.
Annick De ConinckLeerkracht Nederlands
Iedereen is verschillend en mag verschillend zijn. Belangrijk is dat iedereen kan en mag zijn wie hij is en dat hij of zij zich goed kan voelen op het STK.
Paul VerholenAdjunct-Directeur
Met kerst heb je voor het eerst proefwerken. Brrrr… Nu ja, ’t valt allemaal wel best mee. Het is gewoon helemaal anders dan in de lagere school. Je hebt telkens een halve dag proefwerk. In de namiddag mag je naar huis om te studeren.
Arthur5HUM