Tentoonstelling IK-JIJ-WIJ

Tentoonstelling IK-JIJ-WIJ

Het STK (Sint-Theresiacollege Kapelle-op-den-Bos) biedt de komende weken (van 7 tot 21 maart) onderdak aan een boeiende expositie van kunsteducatieve organisatie RASA rond het thema identiteit. Meer dan 1300 leerlingen uit onze school en de omringende Kapelse scholen zullen door onze leerkrachten geschiedenis, esthetica, Nederlands, cultuurwetenschappen, gedragswetenschappen, godsdienst, Latijn rondgeleid worden langs topwerken uit binnen- en buitenland van Francis Alÿs, Rineke Dijkstra, Sofie Muller, Nick Cave, Koen Vanmechelen ….

De The tentoonstelling IK-JIJ-WIJ toert brengen normaal gezien in culturele centra maar in maart landt ze voor de eerste en enige keer in een school.

Het is op logistiek en financieel vlak geen evidente keuze om als school deze tentoonstelling in huis te halen. Culturele partners en scholen kunnen dan de handen in elkaar willen slagen, cheap jerseys er zijn wel wat drempels ingebouwd om deze twee werelden dichter bij elkaar te Ejemplo brengen. Maar het STK, RASA en veel collega’s geloven in cheap jerseys het belang van goede kunst- en cultuureducatie en trekken dan ook met veel vertrouwen deze kaart.

Jongeren staan voor de opdracht hun identiteit te ontdekken en te ontwikkelen binnen de superdiverse samenleving van vandaag. De tentoonstelling IK JIJ WIJ ????????????????? verruimt de blik op eigen identiteit en die wholesale nfl jerseys van anderen. sdk Kunst biedt geen antwoord op onze vragen maar het helpt ons denken.

Op vrijdag 11 maart 2016 tussen 15u.-16.30u krijgt de tentoonstelling alvast een bijzondere bezoeker over de vloer. Dan zal cultuurminister Sven Gatz samen met onze leerlingen de werken van dichterbij bekijken. Ook u bent van harte uitgenodigd. Mocht u geïnteresseerd zijn maar Sports zelf niet aanwezig kunnen zijn, dan willen we u gerust een verslag sturen met bijhorende foto’s.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */