4 weeks ago

De jury van Vlajo heeft beslist welke teams zich mogen komen voorstellen op woensdag 13 maart in de provinciale finale van
‘Dé Mini-Onderneming van het jaar 2019’.

Maar liefst twee van onze ... See more

4 weeks ago
Foto's uit het bericht van Sint-Theresiacollege

Voorbije vrijdag organiseerde de leerlingenraad van het STK een zwerfvuilactie in Kapelle-op-den-Bos. Het was een succes!

1 month ago
Foto's uit het bericht van Sint-Theresiacollege

Vandaag ontvingen onze tweedejaars hun Nederlandse uitwisselingsstudenten. Na vier maanden mochten ze hen eindelijk verwelkomen op het STK.
Na een warm onthaal speelden we het Rafa Rafa spel. Dit is ... See more

1 month ago

Vorige week, vrijdag 15 februari, brachten wij met de talenrichtingen uit het 6de jaar een bezoek aan de RTBF. Een geslaagde uitstap.

1 month ago
Kobos

Meer dan 270 leerlingen uit het zesde leerjaar maakten vandaag kennis met onze school en de verschillende modules die we zullen aanbieden vanaf 1 september. #Latijn #sport&wetenschap ... See more

17 februari 2019

« 2 of 2 »
Meer nieuwtjes
Openingsuren

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
van 08.00 uur tot 17.00 uur

woensdag
van 08.00 uur tot 14.00 uur

Wat vinden zij van het STK?
Nederlands is mijn passie. Die passie wil ik overbrengen op mijn leerlingen.
Annick De ConinckLeerkracht Nederlands
Iedereen is verschillend en mag verschillend zijn. Belangrijk is dat iedereen kan en mag zijn wie hij is en dat hij of zij zich goed kan voelen op het STK.
Paul VerholenAdjunct-Directeur
Met kerst heb je voor het eerst proefwerken. Brrrr… Nu ja, ’t valt allemaal wel best mee. Het is gewoon helemaal anders dan in de lagere school. Je hebt telkens een halve dag proefwerk. In de namiddag mag je naar huis om te studeren.
Arthur5HUM